ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

O Chris Evans θα παρουσιάζει το Top Gear

evans-clarkson

Το BBC ανακοίνωσε επίσημα πως τελικά ο Chris Evans είναι ο νέος βασικός παρουσιαστής του Top Gear…

ChrisTο όνομα που είχε ακουστεί ευθύς εξαρχής και παρόλο που ακόμη και ο ίδιος το διέψευδε… τελικά διαψεύστηκε! Ο 49χρονος Chris Evans, ο οποίος μετά την επίσημη ανακοίνωση δηλώνει κατενθουσιασμένος, είναι ραδιοφωνικός παραγωγός και συλλέκτης πολλών αυτοκινήτων, ενώ έγινε γνωστό πως υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με το BBC για την εκπομπή Top Gear. Δεν έχει ανακοινωθεί ποιοι θα τον πλαισιώσουν, αλλά μάλλον δεν θα είναι οι Hammont και May, που θα μείνουν πιστοί στο φίλο τους Jeremy Clarkson. Όσο για τα γυρίσματα του νέου κύκλου εκπομπών θα ξεκινήσουν τις επόμενες εβδομάδες, ενώ πλάκα έχει η φωτογραφία που βλέπετε τον Evans να δείχνει τον Clarkson σα να του λέει “θα στην φάω την θέση!”.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!