NEA

MTM Audi A1 Nardo Edition με 450 άλογα!

AUDI-A1-QUATTRO-GROUP-B-MTM-8

Η εταιρία βελτιώσεων MTM παρουσιάζει την ειδική έκδοση Audi A1 Nardo Edition εμπνευσμένη από το ράλι Group B…

Με αφορμή τα 25 της χρόνια βελτιώσεων κατά βάση μοντέλων Audi, VW, Seat και Bentley, η MTM παρουσίασε την ειδική έκδοση Group B του Audi Α1 βαμμένη στα χρώματα του θρυλικού αγωνιστικού Quattro. Κάτω από το καπό ο TFSI των 2.000 κυβικών της μάρκας αποδίδει ήδη 427 άλογα, ενώ ο στόχος είναι τα 450, που θα καταλήγουν σε όλους τροχούς. Και όπως μπορείτε να δείτε το σπορ στοιχείο είναι διάχυτο και ενισχύεται από τα φουσκωμένα φτερά, την τεράστια πίσω αεροτομή κ.α.

Το Α1 quattro ΜΤΜ που βλέπετε στη οθόνη σας θα κατασκευαστεί σε μόλις αυτοκίνητα με το καθένα να κοστίζει από 120.000 ευρώ! Όποιος θέλει ακόμα μεγαλύτερη αγωνιστική αίσθηση θα μπορεί να επιλέξει και αγωνιστικό σειραϊκό κιβώτιο ταχυτήτων. Επιπλέον διαθέσιμος είναι και ο 5-κύλινδρος των 2.500 cc του RS3, όπου στην περίπτωση του Α1 Nardo της MTM θα εξασφαλίζει μια τελική ταχύτητα πάνω από 320 km/h δοκιμασμένα στην πίστα Nardo!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!