ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εν αναμονή για το Renault Talisman [vid]

Στις 6 Ιουλίου η Renault σκοπεύει να αποκαλύψει τον αντικαταστάτη των Laguna και Latitude, για τον οποίο μας δίνει από σήμερα μία πρώτη γεύση.

renault_talisman_teaserΦωτογραφίες, βέβαια, δεν έχουν διαρρεύσει ακόμα στο ίντερνετ και από το video που αναπαράγουμε δεν φαίνονται πολλά. Παρόλα αυτά, μπορεί να βγει μία κεντρική ιδέα για το τι θα πρέπει να περιμένουμε. Σύμφωνα με πληροφορίες, το νέο Talisman θα είναι ελαφρά μεγαλύτερο από τη Laguna και θα κυκλοφορήσει μόνο σε σεντάν και SW εκδόσεις. Κουπέ, όπως φαίνεται, δεν θα υπάρξει.

RENAULT-TALISMAN-3 Εμφανισιακά μπορούμε να εστιάσουμε σε λεπτομέρειες όπως η κομψή ένωση του καπό με τη μάσκα, οι ιδιαίτερα σχεδιασμένες ζάντες, τα λεπτά πίσω φωτιστικά σώματα και η κάμερα οπισθοπορείας, που κρύβεται στο λογότυπο της εταιρίας. Γενικά αναμένεται να διαθέτει πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού, με Head Up Display (που διακρίνεται και στο video), προαιρετικά full LED φωτιστικά σώματα, σύστημα τετραδιεύθυνσης και άλλα. Για περισσότερα, μείνετε συντονισμένοι μέχρι την άλλη εβδομάδα.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!