NEAΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Mercedes: Ένα δις ευρώ για την επόμενη A-Class!

mercedes_a-class

Σε ανακοίνωσή της η γερμανική εταιρία δήλωσε ότι σκοπεύει να επενδύσει ένα δις ευρώ στην επόμενη γενιά compact μοντέλων της, μεταξύ των οποίων και η A-Class.

Το νούμερο αυτό είναι αρκετά υψηλό και βέβαια ενδεικτικό της έμφασης που θέλει να δώσει η Mercedes στις μικρότερες κατηγορίες, που μπορούν να ανεβάσουν αισθητά το ρυθμό παραγωγής και, κατά συνέπεια, τις πωλήσεις της. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ιδιαίτερη πληροφόρηση για το πότε περιμένουμε την επόμενη A-Class με τη CLA και όσα ακόμα μοντέλα βασίζονται στην ίδια πλατφόρμα, ενδεικτικό όμως είναι το χρονοδιάγραμμα της επένδυσης, που αφορά την περίοδο από σήμερα μέχρι και το 2020.

Σύμφωνα με τον Markus Schafer, μέλος του Δ.Σ. της εταιρίας, “με το σχέδιο μετασχηματισμού του εργοστασίου της Mercedes-Benz στο Rastatt έχουμε θέσει τα θεμέλια για την επιτυχή παραγωγή της επόμενης γενιάς των compact αυτοκινήτων μας. Θα επιτύχουμε σημαντική βελτίωση σε θέματα ευελιξίας και αποτελεσματικότητας. Ταυτόχρονα, θα ενισχύσουμε το ρόλο του συγκεκριμένου εργοστασίου, ως τη βασική γραμμή παραγωγής compact αυτοκινήτων μέσα στο παγκόσμιο δίκτυό μας”.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!