ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ελπίδες για αναβίωση της Lancia Delta Integrale!

Lancia-Delta-Integrale

Φήμες θέλουν στελέχη του ομίλου FCA να σκέφτονται το ενδεχόμενο κατασκευής μίας νέας Delta Integrale, σαν τελευταία ελπίδα για τη σωτηρία της ιταλικής φίρμας.

Αυτό μπορεί να ακούγεται σαν πρωταπριλιάτικο αστείο, με δεδομένο το ότι η ιστορική εταιρία παραπαίει, υπάρχουν όμως πολλοί που θα έβλεπαν θετικά μία τέτοια εξέλιξη. Η επιλογή του ισχυρού άντρα του ομίλου, Sergio Marchionne, να απομακρύνει τη Lancia από την αγωνιστική, πρόσφατη ιστορία της, δίνοντας μία πιο elegance κατεύθυνση, δεν του βγήκε. Ως αποτέλεσμα, η εταιρία κοντεύει να κλείσει. Κάποιοι , ωστόσο, θα έβλεπαν θετικά το γεγονός μίας τελευταίας προσπάθειας, με μία νέα Delta, βασισμένη στην παλιά, καλή συνταγή.

Δυστυχώς, ο Marchionne δεν καλοβλέπει αυτή την ιδέα, αφού έχει στρέψει όλη του την προσοχή επάνω στην ενίσχυση της Alfa Romeo. Άλλωστε και καλά να τα πήγαινε εμπορικά μια νέα Delata Integrale, ένας κούκος δεν αρκεί να φέρει την άνοιξη… Παρόλα αυτά, οι φωνές υπάρχουν και μακάρι να εισακουσθούν, αναβιώνοντας ένα μοντέλο που αποτέλεσε όνειρο για μία ολόκληρη γενιά petrolheads. Και για να τη θυμηθούμε λίγο, πάρτε μια γεύση από μερικά video που παίζουν στο youtube.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!