NEA

Ανανέωση για το Chevrolet Silverado

CHEVROLET-SILVERADO-2016

Η αμερικανική εταιρία είχε παρουσιάσει πριν από περίπου τρία χρόνια το μεγαλύτερο Silverado στην ιστορία της. Για τους Αμερικανούς, ένα μεσαίο «αγροτικό»…

CHEVROLET-SILVERADO-2013Ακόμη και τα… μεγαλύτερα χρειάζονται ανανέωση προχωρά στο facelift του, με κυρίαρχη αλλαγή τον επανασχεδιασμό της μάσκας του προς το λιγότερο μπαρόκ και το πιο μοντέρνο, όπως μπορείτε να δείτε και από την άμεση σύγκριση των δύο εκδοχών του. Τέλος, λοιπόν, στο πολύ χρώμιο (όπως φαίνεται στην διπλανή φωτογραφία), ενώ αλλαγές υπάρχουν και στους προβολείς που έχουν αποκτήσει και στοιχεία LED. Παράλληλα το καπό έχει γίνει πιο ανάγλυφο, με αποτέλεσμα η όλη εικόνα να είναι εμφανώς πιο δυναμική.

Στο εσωτερικό το βέβαιο είναι πως έχει αναβαθμιστεί το σύστημα infotainment MyLink στην τελευταία του εκδοχή, ενσωματώνοντας ταυτόχρονα τόσο το Android Auto όσο και το Apple CarPlay. H επίσημη πρεμιέρα του ανανεωμένου Silverado θα γίνει προς τα τέλη του έτους, οπότε από το φθινόπωρο θα υπάρχουν και στοιχεία για τυχόν αλλαγές στους κινητήρες του, πέρα από την υιοθέτηση νέου αυτόματου κιβωτίου 8 σχέσεων.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!