NEA

Νέοι κινητήρες για τις Audi και Porsche

audi-porsche-engine

Οι νέας γενιάς κινητήρες θα είναι υπερτροφοδοτούμενοι και θα ονομάζονται KoVomo από τις γερμανικές λέξεις «Konzern Vee Otto Motoren»…

Αρχικά, οι νέοι τούρμπο V6 & V8 κινητήρες θα έχουν αρχικά ένα κλασικό σύστημα υπερτροφοδότησης, το οποίο θα μπορεί αργότερα να υποδεχθεί ένα ηλεκτρικό «κομπρεσεράκι», όπως στα πρωτότυπα Audi που είχαμε οδηγήσει. Οι πρώτες πληροφορίες λένε πως ο V6 θα είναι 3.000 cc και ο V8 4.000 cc, ενώ θα μπορούν να αποτελέσουν τη βάση και για άλλα σύνολα διαφορετικού κυβισμού.

Για παράδειγμα οι φήμες λένε πως η Audi θα μπορεί να έχει στη γκάμα της και ένα βασικό V6 2.500 cc, ο οποίος θα λειτουργεί με βάση τον κύκλο του Atkinson. Φυσικά, οι νέοι κινητήρες δεν θα είναι προνόμιο των δύο εταιρειών που θα τους εξελίξουν αλλά θα χρησιμοποιηθούν και από τις Bentley, Lamborghini και Volkswagen.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!