NEA

Το νέο Smart Fortwo Cabrio στην Φρανκφούρτη

2016-Smart-ForTwo-Cabrio (8)

Η ανοιχτή εκδοχή του Fortwo θα κυκλοφορήσει στις ευρωπαϊκές αγορές λίγο μετά το επίσημο ντεμπούτο, στην έκθεση της Φρανκφούρτης (17-27/9)…

Βασίζεται στο κουπέ και όπως είναι φυσικό η σχεδίαση και το αμάξωμα του κάμπριο είναι πανομοιότυπο με την βασική διαφορά να εντοπίζεται στην μικρότερη μεσαία κολόνα του κλωβού tridion και στην ηλεκτροκίνητη μαλακή οροφή που αναδιπλώνεται σε 12 sec. Η τελευταία θα είναι διαθέσιμη σε τρεις αποχρώσεις -μαύρη, μπλε και κόκκινη- και έχει ενσωματωμένο το πίσω μικρό κρύσταλλο, ενώ στην πλήρη κάμπριο μορφή του τα τόξα της οροφής αφαιρούνται και αποθηκεύονται στο πορτμπαγκάζ (όπως και στο απερχόμενο μοντέλο).

Αρχικά, το Fortwo Cabrio θα είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις κινητήρων, τους τρικύλινδους των 71 PS / 91 Nm και 90 PS / 135 Nm, που συνδυάζονται με μηχανικό 5άρι ή αυτόματο διπλοσύμπλεκτο κιβώτιο. Σχετικά με το σασί, οι μηχανικοί της Smart έχουν ενισχύει την δυσκαμψία του πλαισίου κατά περίπου 155, ενώ έχουν προβεί σε διάφορες βελτιώσεις και προσθήκη στοιχείων για την ενίσχυση του σασί.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!