NEA

Στο εσωτερικό του Infiniti Q30

Infiniti-Q30_2016

Μερικές μέρες πριν την πλήρη αποκάλυψη του Q30 στην Φρανκφούρτη, η ιαπωνική εταιρία μας δίνει τις δύο πρώτες εικόνες από το ταμπλό…

2016 Infiniti Q30 interior (1)Το Infiniti Q30 είναι ένα premium πεντάθυρο μοντέλο που θα βρεθεί αντιμέτωπο με εφάμιλλου χαρακτήρα μοντέλα όπως είναι τα Audi A3, BMW 1, Mercedes A-Class, Volvo V40 κ.α. Εδώ βλέπετε τις πρώτες φωτογραφίες που δείχνουν το ταμπλό και αξιοσημείωτο είναι πως ο κάπως σκούρος διάκοσμος με τους διακόπτες (ψηφιακός πίνακας δεν υπάρχει;), παραπέμπουν στην A-Class. Διόλου τυχαίο, μιας και το Q30 βασίζεται στο γερμανικό μοντέλο, ενώ λογικά ανάλογη εικόνα θα έχει και το QX30, που θα βασίζεται στην Mercedes GLA.

2016 Infiniti Q30 interior (2)Τώρα, στις 15 Σεπτεμβρίου θα γίνει η πλήρης αποκάλυψη του Q30, οπότε θα γίνει γνωστή και η γκάμα των κινητήρων, η οποία πιθανότατα θα περιλαμβάνει τον 2-λιτρο τούρμπο βενζίνης και τους ντίζελ στα 1.500 cc (της Renault) και 2.200 cc (της Mercedes). Τα δύο νέα Infiniti, τα Q30 και QX30, θα κατασκευάζονται στο εργοστάσιο της nissan, στο Sunderland της Βρετανίας.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!