NEA

Αυτόματο κιβώτιο για την Dacia

Dacia introduces automated manual gearbox and Duster Edition 2016 (7)

Η Dacia θα παρουσιάσει στην Φρανκφούρτη το πρώτο της αυτοματοποιημένο κιβώτιο, καθώς και μια επετειακή έκδοση για το Duster…

Dacia introduces automated manual gearbox and Duster Edition 2016 (1)Το «ρομποτικό» κιβώτιο Easy-R θα είναι διαθέσιμο πριν από τα τέλη του έτους στα Logan, Logan MCV, Sandero και Sandero Stepway. Θα συνδυάζεται με τον βενζινοκινητήρα TCe90 με απόδοση 90 PS / 140 Nm και μέση κατανάλωση στα 4,9 lt/100 km. Πρόκειται για αυτοματοποιημένο μηχανικό κιβώτιο που τοποθετείται για πρώτη φορά σε μοντέλο της Dacia και διαθέτει δύο επιλογές, την αυτόματη Drive και την χειροκίνητη Manual.

Πλέον, όλοι οι κινητήρες της εταιρίας είναι πλέον Euro6 και ανάλογα με την έκδοση συνδυάζονται με σύστημα start/stop και ανάκτησης ενέργειας κατά την επιβράδυνση. Τέλος, στην Φρανκφούρτη η Dacia θα παρουσιάσει και τη νέα έκδοση Duster Edition 2016 η οποία προσφέρει 16άρες ζάντες, νέα βαφή στο εξωτερικό με χρωμιωμένες λεπτομέρειες, ενώ στο εσωτερικό υπάρχει ανάλογου ύφους αναβάθμιση και με το τελευταίας γενιάς σύστημα πολυμέσων.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!