NEA

Ποιος είναι ο πρώτος πελάτης της Bentley Bentayga; [vid]

Από τις πρώτες μέρες, αποδεικνύεται πως τo Bentayga είναι φλέβα χρυσού για την Bentley, μιας και υπάρχουν ήδη 3.600 παραγγελίες!

Το γεγονός αυτό επιβεβαίωσε ο διευθύνων σύμβουλός της εταιρίας, ο Wolfgang Dürheimer, ο οποίος είπε πως ο πρώτος πελάτης που θα παραλάβει το πρώτο SUV της Bentley είναι η βασίλισσας της Αγγλίας Ελισάβετ!

Mάλιστα, το Bentayga -που έκανε πρεμιέρα στην έκθεση της Φρανκφούρτης– θα μπει στο βασιλικό γκαράζ δίπλα σε μια άλλη Bentley, την State Limousine, την οποία η Ελισάβετ χρησιμοποιεί από το 2002 και είναι ειδική παραγγελία.

Πάντως, η δική της Bentayga δεν θα είναι τόσο σπέσιαλ αλλά θα είναι σαφώς πιο σύγχρονη σε όλους τους τομείς.

Αξιοσημείωτο είναι πως η Ελισάβετ της Αγγλίας δείχνει μια ιδιαίτερη αδυναμία στα τζιπ και ειδικά τα βρετανικής προέλευσης, που μέχρι τώρα ήταν μόνο τα Land και Range Rover.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα θηριώδη οχήματα εκτός δρόμου, σαν το Bentayga δηλαδή, έδειχνε και όσο υπηρετούσε (λέμε τώρα) στο βρετανικό στρατό, ενώ αρκετές φορές οδηγούσε και η ίδια.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!