NEA

Αμερικάνικη πρεμιέρα για το Infiniti QX30

2016 Infiniti QX30 23

Στο Λος Άντζελες έκανε την πρώτη του επίσημη εμφάνιση το μικρότερο crossover της Infiniti που θα κατασκευάζεται στο Sunderland της Βρετανίας και θα λανσαριστεί μέσα 2016…

Ουσιαστικά το QX30 βασίζεται στην Mercedes-Benz GLA μιας και η συνεργασία ανάμεσα στην Renault-Nissan και τους Γερμανούς φαίνεται ιδιαίτερα εποικοδομητική. Έτσι, όπως και στην περίπτωση του Q30 με την A-Class, έτσι και στο Q30 -που το είχαμε δει ως concept στην Φρανκφούρτη- συναντάμε την ίδια συνταγή με το υπερυψωμένο παρουσιαστικό για ένα crossover που θα βρεθεί αντιμέτωπο π.χ. με την BMW X1 και το Audi Q3.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν στοιχεία για την γκάμα των κινητήρων, η οποία για την Ευρώπη θα ανακοινωθεί με την πρεμιέρα του QX30 τον Μάρτιο, στο σαλόνι της Γενεύης. Ωστόσο, θεωρείται σίγουρο πως οι βασικές εκδόσεις θα έχουν τους τούρμπο στα 1.600 cc (με 122 και 156 PS), τον μεγαλύτερο 2.000 (με 211 PS), όπως και τους ντίζελ στα 1.500 cc (με 109 PS) και 2.200 cc (με 170 PS). Ανάλογα με την έκδοση θα υπάρχει τετρακίνηση και διπλόδισκο κιβώτιο, όπως και στην Mercedes GLA.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!