ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Κόπηκε διαφημιστικό του Fiat 124 Spider με τον Charlie Sheen

Μετά την είδηση πως ο Charlie Sheen είναι θετικός στον ιό του HIV, η ιταλική εταιρία αποφάσισε να μην βγάλει ποτέ στον αέρα ένα διαφημιστικό σποτ για το νέο της roadster!

Fiat 124 Spider ad with Charlie Sheen Catrinel MenghiaΠριν από μερικά χρόνια ο Charlie Sheen είχε συνεργασθεί με την Fiat σχετικά με την προβολή του Abarth 500 και δίπλα στην Ρουμάνα καλλονή Catrinel Menghia. Το σποτάκι με πρωταγωνιστή το «κακό παιδί» τα πήγε περίφημα και οι Ιταλοί έκαναν κανά πρόταση για νέο διαφημιστικό σχετικά με το αμερικανικών προδιαγραφών 124 Spider. Όλα αυτά, βέβαια, προτού ο Charlie Sheen αποκαλύψει δημόσια σε τηλεοπτική του συνέντευξη στην αμερικάνικη τηλεόραση πως ο πρώην πρωταγωνιστής του «Two And A Half Men» είναι οροθετικός.

Πάντως, ο γνωστός ηθοποιός πάντως βρίσκεται και πάλι στο επίκεντρο της δημοσιότητας μετά την αποκάλυψη πως υπάρχει sex tape του με κάποιον άντρα, το οποίο είναι βέβαιο πλέον πως θα κυκλοφορήσει,που τον δείχνει και να καπνίζει κρακ. Μάλιστα λέγεται πωςπροκειμένου το συγκεκριμένο βίντεο να παραμείνει κρυφό είχε καταβάλει το ποσό των 7 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ το αμερικάνικο περιοδικό National Enquirer που αποκάλυψε το θέμα ισχυρίζεται πως συνολικά υπάρχουν 5 βίντεο του Charlie Sheen.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!