NEA

Subaru BRZ STI Performance Concept με 300 άλογα!

Subaru-BRZ_STI_Performance_Concept_2015_1000 (4)

Για να δούμε αν το συγκεκριμένο πρωτότυπο του BRZ που θα παρουσιαστεί στο Τόκιο θα προλογίσει και ένα τούρμπο παραγωγής του σπορ Subaru…

Στο Tokyo Auto Salon η Subaru θα δείξει τρία πρωτότυπα με την κωδικό STI. Πρόκειται για τα XV, Levorg και BRZ, με το τελευταίο να συγκεντρώνει και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον μιας και από τη στιγμή που το σπορ Subaru παρουσιάστηκε το ζητούμενο ήταν τα περισσότερα άλογα. Εδώ να πούμε πως πρόκειται για το BRZ STI Performance Concept (το βλέπετε στις φωτογραφίες) που είχε παρουσιαστεί στη Νέα Υόρκη και πως το Τόκιο θα δούμε μία αναβαθμισμένη εκδοχή του.

Κάτω από το καπό του θα υπάρχει ο turbo τετρακύλινδρος δίλιτρος boxer, ο οποίος στο ιαπωνικό πρωτάθλημα GT και με βάση τους κανονισμούς περιορίζεται στους 300 ίππους. Τόσους θα αποδίδει και στο BRZ STI Performance Concept, που βέβαια διαθέτει και μια σειρά από τονισμένα αεροδυναμικά βοηθήματα, σε συνδυασμό με νέες ρυθμίσεις των αναρτήσεων και ένα ακόμα πιο ενισχυμένο σύστημα πέδησης. Εδώ να πούμε πως το BRZ έχει μέλλον ακόμη καθώς το επόμενο αναμένεται τέλη της δεκαετίας και θα έχει και plug-in υβριδική έκδοση.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!