NEA

Πως θα είναι το νέο Suzuki Swift;

SUZUKI-SWIFT-2016-1

Προς τα τέλη του χρόνου η ιαπωνική εταιρία θα παρουσιάσει το νέο Swift, το οποίο και βλέπετε στις πρώτες φωτογραφίες που διέρρευσαν στο διαδίκτυο…

SUZUKI-SWIFT-2016-3Όπως φαίνεται το νέο Swift θα διατηρήσει το πετυχημένο καλούπι που το ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό και οι Ιάπωνες θα δώσουν βαρύτητα στα σημεία, όπως στη νέα μάσκα, τους προβολείς και τις εισαγωγές αέρα. Ενδιαφέρον έχει η μετακόμιση των λαβών για τις πίσω πόρτες, στην σχετική κολόνα η οποία χαμηλώνει και δίνει ένα πιο κουπέ στιλ στο αμάξωμα.

SUZUKI-SWIFT-2016-3Σχετικά με το εσωτερικό θα επικρατεί μία τυπική ιαπωνική άποψη με ανεξάρτητα όργανα στο ταμπλό, από το οποίο θα ξεχωρίζει η οθόνη αφής με πλήρη υποστήριξη πολυμέσων και διασύνδεσης με smartphone. Οι βασικές εκδόσεις του νέου Swift (πιθανότατα θα βασίζεται σε μια νέα τροποποιημένη πλατφόρμα, ίσως του Baleno) θα είναι ατμοσφαιρικές και turbo στα 1.000 κ.εκ., ενώ την γκάμα θα ολοκληρώνουν και οι μεγαλύτερες με νέους κινητήρες στα 1.200 και 1.400 κ.εκ., όπου ο μεγαλύτερος θα κινεί το Swift Sport.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!