NEA

To κλασικό Jeep Wrangler είναι πολύ σκληρό για να πεθάνει!

JEEP-WRANGLER-1

Αν και το νέο Wrangler θα παρουσιαστεί το επόμενο καλοκαίρι, το JK θα παραμείνει στην παραγωγή για αρκετούς μήνες με την ονομασία Wrangler Classic…

JEEP-WRANGLER-2Ήδη στην Jeep έχουν ξεκινήσει να εξελίσσουν εδώ και καιρό τη νέα γενιά Wrangler, ενώ θεωρούν πως η τωρινή γενιά έχει ακόμη το δικό της status και για αυτό θα συνεχίζουν να την παράγουν για αρκετούς μήνες. Πόσοι θα είναι αυτοί; Αυτό, προφανώς θα εξαρτηθεί από την ζήτηση, ενώ να υπενθυμίσουμε πως η Jeep σχεδιάζει για το νέο Wrangler και έκδοση pick-up.

JEEP-WRANGLER-3Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που η παραγωγή του Cherokee θα μετακινηθεί από το εργοστάσιο του Toledo στο Οχάϊο σε αυτό του Belvidere στο Ιλινόις, προκειμένου στο πρώτο να αποδεσμευθεί παραγωγικό δυναμικό για το νέο Wrangler. H αύξηση της παραγωγής αναμένεται να βελτιώσει τη διαθεσιμότητα του Wrangler και στην Ευρώπη, μιας και μέχρι στιγμής το μεγαλύτερο ποσοστό απορροφάτε από την εσωτερική αγορά των ΗΠΑ.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!