NEA

Σιγοψήνεται η νέα Rolls-Royce Phantom

ROLLS-ROYCE-PHANTOM-2018-1

Από αισθητικής άποψης η νέα ναυαρχίδα της Rolls Royce θα είναι περισσότερο μια εξέλιξη της τρέχουσας γενιάς που κυκλοφορεί από το 2003!

Rolls-Royce-Phantom_2003_1Οι ειδικοί στην Rolls-Royce δουλεύουν πάνω στην Phantom, η οποία θα παρουσιαστεί εκτός απροόπτου το 2018 και θα αντικαταστήσει το τρέχον μοντέλο που χρονολογείται από το 2003. Η νέα Phantom θα χρησιμοποιεί πολλές από τις τεχνολογικές καινοτομίες της καινούργιας σειρά 7 της BMW, ενώ ο κινητήρας της θα είναι και πάλι ο V12 των 6.700 κ.εκ. Θα είναι αναβαθμισμένος σε θέματα απόδοσης και οικονομίας, θα συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων της ZF που θα στέλνει την ροπή στους πίσω τροχούς, θα υπάρξει και υβριδική εκδοχή, αλλά και μία αμιγώς ηλεκτροκίνητη (που στο παρελθόν είχε αποκλειστεί).

ROLLS-ROYCE-PHANTOM-2018-2Η νέα Phantom θα βασίζεται σε ένα ολοκαίνουργιο αλουμινένιο πλαίσιο, που μεταξύ άλλων θα χρησιμοποιηθεί και στο πολύ- αναμενόμενο SUV της μάρκας, ενώ θα είναι διαθέσιμη με κοντό και μακρύ μεταξόνιο. Δεν θα είναι όμως διαθέσιμη ως κουπέ και κάμπριο, μιας και οι δύο αυτές εκδοχές δεν θα περιλαμβάνονται στην καινούργια γκάμα και έτσι θα ολοκληρώσουν την πορεία τους με σπέσιαλ συλλεκτικές εκδόσεις. Όπως, άλλωστε είναι σχεδόν κάθε Rolls-Royce…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!