ΑΓΩΝΕΣ

Ράλι Αργεντινής: Νίκη για την Hyundai και τους Paddon/Kennard

WRC-RALLY-ARGENTINA-2016 (1)

Mετά από ένα δραματικό και ιδιαίτερα σκληρό αγώνα στην Αργεντινή οι Hayden Paddon και John Kennard τερμάτισαν πρώτοι, με το Hyundai i20 WRC…

Rally Argentina 2016Το πλήρωμα από τη Νέα Ζηλανδία σημείωσε μετά από εξαιρετική εμφάνιση την πρώτη του νίκη στο WRC. Δεύτεροι τερμάτισαν οι Sébastien Ogier/ Julien Ingrassia με το VW Polo WRC, οι οποίοι αύξησαν κι άλλο τη διαφορά τους στην κατάταξη των οδηγών από τους Hayden Paddon και John Kennard που ακολουθούν, ενώ τρίτοι τερμάτισαν οι Andreas Mikkelsen/Anders Jæger με το άλλο Polo WRC.

Rally Argentina 2016Το Σάββατο οι Jari-Matti Latvala/ Miikka Anttila είχαν μια έξοδο με πολλαπλές τούμπες στην 14η ειδική, ενώ οι μηχανικοί της VW με υπεράνθρωπη προσπάθεια μπόρεσαν να επισκευάσουν το αυτοκίνητο μέσα στις προβλεπόμενες 3 ώρες, με αποτέλεσμα οι δύο Φινλανδοί να βρεθούν στην εκκίνηση της Κυριακής. Επόμενο ράλι στην Πορτογαλία (21-22 Μαϊου), δείτε εδώ την βαθμολογία και το πρόγραμμα στο πρωτάθλημα.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!