NEA

Μία Mercedes-Benz E-Class για την Κίνα

Langversion der neuen E-Klasse Limousine Long-wheelbase version

Στο Πεκίνο παρουσιάζεται μία long εκδοχή της νέας E-Class, η οποία θα κατασκευάζεται και θα κυκλοφορεί αποκλειστικά στην Κίνα…

Οι κινητήρες προέρχονται από τη νέα E-Class που διατίθεται ήδη στην ελληνική αγορά, ενώ η επιμηκυμένη E-Class L για τους Κινέζους θα είναι διαθέσιμη σε δύο εκδοχές: τη Sedan με το αστέρι στην παραδοσιακή του θέση πάνω στη μάσκα και τη Sport Sedan, με το μεγαλύτερο βέβαια σήμα της Mercedes ενσωματωμένο στη μάσκα. Εξωτερικά, πέρα από τις μεγαλύτερες πίσω πόρτες, η μακριά E-Class ξεχωρίζει και από την παρουσία τρίτου πλευρικού παραθύρου, ενώ το μήκος και το μεταξόνιο είναι μεγαλύτερα κατά 140 χιλιοστά (στα 5,063 και 3,079 μέτρα, αντίστοιχα).

Τα παραπάνω εκατοστά είναι όλα προς όφελος των πίσω επιβατών, οι οποίοι μπορούν να μετακινηθούν με ανέσεις First Class, ενώ ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια είναι η ενσωμάτωση μια οθόνης αφής στο υποβραχιόνιο του πίσω καθίσματος (εξτρά εξοπλισμός). Το παρόν δίνουν τόσο το ψηφιακό ταμπλό -εκτός από τη βασική έκδοση- και βέβαια όλα τα συστήματα ασφάλειας, διασύνδεσης και διευκόλυνσης που παρουσιάστηκαν ταυτόχρονα με την τελευταία γενιά της E-Class.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!