NEA

Μόνο για την Κίνα το νέο Mazda CX-4

Mazda CX-4 breaks cover as China-only model

Αυτό είναι το CX-4, το νέο κουπέ SUV της Mazda, που αρχικά θα προορίζεται μόνο προορίζεται για την κινεζική αγορά…

Αν και στην Ευρώπη θα δούμε το μεγαλύτερο CX-6, μια πρώτη γεύση μας δίνει σχεδιαστικά το CX-4 που φτάνει σε μήκος τα 4,63 μέτρα (πλάτος και ύψος 1,84 και 1,53 μέτρα αντίστοιχα). Το μεταξόνιό είναι στα 2,70 μέτρα (ίδιο με αυτό του CX-5), η απόσταση από το έδαφος είναι στα 19 εκατοστά, ενώ αισθητικά η μάσκα ακολουθεί τη γνώριμη εικόνα των σύγχρονων Mazda.

Φυσικά, το χαρακτηριστικό του CX-4 δεν είναι άλλο από την κουπέ προσέγγιση με την χαμηλωμένη οροφή που καταλήγει σε μια μικρή αεροτομή, ενώ πίσω από την τελευταία πόρτα με την έντονη κλίση, υπάρχει ένας χώρος αποσκευών που κυμαίνεται από τα 400 έως τα 1.228 λίτρα. Η γκάμα των SkyActiv-G κινητήρων περιλαμβάνει τους τετρακύλινδρους στα 2.000 και 2.500 κ.εκ. με 158 PS/202 Nm και 192 PS/252 Nm, αντίστοιχα. Και οι δύο εκδόσεις συνδυάζονται με μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!