ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Νέα ιστοσελίδα της Schaeffler στα ελληνικά!

schaeffler-aftermarket-gr

Η είσοδος της Schaeffler Automotive Aftermarket Ελλάδας στο χώρο του διαδικτύου έγινε πραγματικότητα!

Η Schaeffler Ελλάδας δημιούργησε τον Απρίλιο του 2016 την νέα ιστοσελίδα της, www.schaeffler-aftermarket.gr. Διαδραστικότητα, πληρότητα περιεχομένου, ευχρηστία, ταχύτητα και αναβαθμισμένη αισθητική αποτελούν τα κύρια χαρακτηριστικά του διαδικτυακού ιστοτόπου της Schaeffler στην ελληνική γλώσσα.

Η ιστοσελίδα αναδεικνύει τη δημιουργική φυσιογνωμία της εταιρείας προσφέροντας έγκυρη και ειδική γνώση σε ό,τι αφορά τόσο τα προϊόντα και τη χρήση τους όσο και την ίδια Schaeffler και τη δράση της. Διαθέτοντας αξιοπιστία και ασφάλεια η ιστοσελίδα απευθύνεται αφενός σε διανομείς ανταλλακτικών αυτοκινήτου  και συνεργεία και αφ’ ετέρου στο ευρύτερο κοινό με άμεσο ενδιαφέρον για τον συγκεκριμένο κλάδο.

Οι βασικές ενότητες είναι:

  • Η συνοπτική ανασκόπηση της δράσης, ιστορίας, αποστολής και του οράματος του Ομίλου Schaeffler.
  • Τα προϊόντα που διαχειρίζεται η εταιρεία στην Ελλάδα, τα οποία και κατηγοριοποιούνται στα τέσσερα ισχυρά brands:
    • LUK
    • INA
    • FAG
    • RUVILLE
  • Ο πλήρως ενημερωμένος ηλεκτρονικός κατάλογος που διευκολύνει την εύρεση του κατάλληλου ανταλλακτικού ανάλογα με το μοντέλο του αυτοκινήτου ή τον κωδικό του ανταλλακτικού.
  • Ο παγκόσμιος χάρτης εύρεσης των τοποθεσιών σε όλο των κόσμο και των αντίστοιχων ιστοσελίδων τους.
  • Οι τεχνικές υπηρεσίες, που προσφέρουν την καλύτερη δυνατή επαγγελματική εξυπηρέτηση.
  • Η παρουσία της εταιρείας τόσο στον τύπο όσο και σε διάφορες εκδηλώσεις. Καθώς και οι διακρίσεις που έχει λάβει στο χώρο δράσης της.

Ακόμη κάθε χρήστης έχει τη δυνατότητα να επικοινωνήσει άμεσα, μέσω της ειδικής διαδικτυακής πύλης, με το εξειδικευμένο προσωπικό για οποιοδήποτε ερώτημά του στα πλαίσια της δραστηριοποίησης της εταιρείας. Η ιστοσελίδα της Schaeffler είναι πλήρως προσβάσιμη από υπολογιστές, tablets και smartphones. Mε αυτόν τον τρόπο υποστηρίζεται η άμεση σύνδεση με τα κοινωνικά δίκτυα και η κοινή χρήση του περιεχομένου.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!