NEA

Ανανέωση για το Abarth 595 με ισχύ από 145 άλογα

ABARTH-595-2016

Μετά το νέο 124 Spider η Abarth ανακοινώνει το ανανεωμένο Abarth 595 που εξακολουθεί να είναι διαθέσιμο σε τρεις εκδοχές…

ABARTH-595-2016-1Και στις τρεις -την βασική, την Turismo και την  Competizione- κάτω από το καπό υπάρχει ο γνωστός 1.4 Τ-Jet, με την απόδοση στις δύο πρώτες να έχει αυξηθεί στα 145 και 165 άλογα αντίστοιχα (η Turismo έχει πλέον τουρμπίνα της Garrett). Η Competizione έχει 180 ίππους και στα εξτρά της περιλαμβάνεται -μεταξύ άλλων- μπλοκέ διαφορικό, ενώ διαθέτει και νέα αμορτισέρ Koni FSD (το Turismo μόνο πίσω).

Στο εσωτερικό υπάρχει ένα καινούργιο τιμόνι καθώς και ο ανανεωμένος πίνακας οργάνων του Fiat 500, ενώ έχουν αναβαθμιστεί και τα διαθέσιμα συστήματα infotainment. Σχετικά με την εξωτερική εμφάνιση έχουν επανασχεδιαστεί οι προφυλακτήρες, πίσω υπάρχει νέος διαχύτης, νέα είναι οι προβολείς με LED φώτα ημέρας, ενώ διαφορετικοί είναι εξωτερικοί καθρέπτες, οι ζάντες κ.α.

Ανανέωση για το Abarth 595 με ισχύ από 145 άλογα

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!