NEA

Λίγη περισσότερη δύναμη για το Subaru BRZ

Όπως και στην περίπτωση του Toyota GT86, έτσι και το BRZ της Subaru περνά από ένα facelift και ανεβάζει την ισχύ του στα 205 άλογα…

2017-Subaru-BRZ-2Αν και το ανανεωμένο BRZ θα είναι διαθέσιμο στις ΗΠΑ από το φθινόπωρο δίχως να γνωρίζουμε αν θα διατεθεί στην Ευρώπη, η ανάρτηση έχει νέο συνδυασμό αμορτισέρ/ελατηρίων και το πλαίσιο έχει ενισχυθεί. Επίσης, υπάρχει το σπέσιαλ πακέτο Performance που περιλαμβάνει μεγαλύτερα φρένα της Brembo, αμορτισέρ Sachs, καθώς και ειδικές μαύρες ζάντες 17 ιντσών.

2017-Subaru-BRZ-6Ο δίλιτρος ατμοσφαιρικός τετρακύλινδρος boxer έχει αποκτήσει νέα κυλινδροκεφαλή, βαλβίδες και εκκεντροφόρους, μια νέα πολλαπλή εισαγωγής και καινούργια εξάτμιση, που έχουν ως αποτέλεσμα την αύξηση της απόδοσης στους 205 ίππους και στα 211 Nm.

2017-Subaru-BRZ-7Σχεδιαστικά υπάρχουν επανασχεδιασμένοι προφυλακτήρες -ο μπροστινός είναι τοποθετημένος πιο χαμηλά, καθώς και -νέοι φουλ LED προβολείς. Νέα προσθήκη είναι και η πίσω αεροτομή από αλουμίνιο, ενώ με LED είναι και τα πίσω φώτα. Στο εσωτερικό η καινούργια οθόνη των 4,2 ιντσών στην κεντρική κονσόλα απεικονίζει και στοιχεία που αφορούν τα δυναμικά χαρακτηριστικά, καθώς και γυρολόγιο, στην περίπτωση που χρησιμοποιηθεί σε πίστα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!