ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Τα αυτοκίνητα των ποδοσφαιριστών του φετινού Euro!

euro football stars instagram (14)

Αρκετά από τα αστέρια που λάμπουν στο φετινό Euro είναι γνωστά για το πάθος και την αγάπη τους για τα αυτοκίνητα…

4645645645Ο διασημότερος και πιο καλοπληρωμένος από όλους είναι ο σούπερ σταρ Christiano Ronaldo, που έχει συνολικά 19 αυτοκίνητα στη συλλογή του. Μεταξύ αυτών Ferrari LaFerrari, Bugatti, Rolls Royce και Lamborghini Aventador, εκτός φυσικά από το «υπηρεσιακό» Audi μιας και η γερμανική εταιρεία είναι επίσημος χορηγός της ομάδας του, της Ρεάλ Μαδρίτης.

4567457Αυτός είναι ο λόγος που Audi, RS5 για την ακρίβεια έχει και ο συμπαίκτης του Sergio Ramos (Ισπανία, RS5), ενώ αυτοκίνητα της συγεκριμένης μάρκας προτιμά και οι Ισπανός διεθνής και σύζυγος της Shaqira Gerard Pique (RS5), καθώς και οι Xherdan Shaqiri (Ελβετός, S7), ο Seamus Coleman (Ιρλανδός) και ο γκολτζής της Γερμανίας Thomas Mueller (Q5). Επίσης, Audi και μάλιστα R8 έχει ο keeper της Άρσεναλ και της εθνικής Τσεχίας Petr Czech, ενώ ο Eden Hazard (Βέλγος) έχει μεν κάμποσα Audi, αλλά και άλλα πολλά αυτοκίνητα, όπως BMW X6, Mercedes SLS AMG.

euro football stars instagram (13)Ο Zlatan Ibrahimovic, μπορεί να μετέχει στις καμπάνιες της Volvo, αλλά προτιμά να κυκλοφορεί με Porsche 918 Spyder ή με Lamborghini Gallardo. Φανατικοί των SUV και πιο συγκεκριμένα της iconic Mercedes G-Class είναι ο Γερμανός Jerome Boateng και ο Βέλγος διεθνής της Manchester City Kevin de Bruyne, ενώ ο τερματοφύλακας θρύλος της Ιταλίας και της Juventus Gianluigi Buffon, έχει ένα Jeep Grand Cherokee. Μάλιστα δεν έχει άλλο αυτοκίνητο.

6786786786Με Mercedes E63 AMG, κυκλοφορεί ο αρχηγός της Ουαλίας Ashley Williams, αυτός του Βελγίου Vincent Kompany με Porsche Panamera 4S, ο βετεράνος Ιρλανδός Robbie Keane με Porsche 911 GT3 και ο Ελβετός διεθνής της Juventus Stephan Lichtsteiner, με ένα 500αράκι της Abarth.

Με Lamborghini, που ανήκει στην Audi και πιο συγκεκριμένα Aventador Spider κυκλοφορεί ο Gereth Bale της Oυαλίας και της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ μοντέλα της μεγάλης αντιπάλου Ferrari προτιμούν ο τουρκικής καταγωγής Γερμανός διεθνής Mesut Ozil (458 Speziale, o οποίος έχει και Mercedes SLS AMG) και ο Πολωνός σταρ της Μπάγερν Robert Lewandowski (Ferrari F12 Berlinetta). euro football stars instagram (2)Ο Άγγλος Wayne Rooney προτιμά τις παραδοσιακές βρετανικές μάρκες Range Rover και Aston Martin, ενώ δημοφιλής μεταξύ των σταρ του ποδοσφαίρου είναι και η Bentley. Πιο συγκεκριμένα η Continental, μιας και από μιας έχουν ο Jamie Vardy, ο παίκτης που έκλεψε την παράσταση στη Μεγάλη Βρετανία με την ομάδα έκπληξη Leicester και θα είναι στην 11άδα της Αγγλίας, o Ισπανός διεθνής της Manchester United David Silva, καθώς και ο Πορτογάλος σταρ Luis Nani.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!