NEA

Φρεσκάρισμα για την Maserati Quattroporte

MASERATI-QUATTROPORTE-2017 (1)

Κοντά στα τέσσερα χρόνια από την πρεμιέρα της, η ιταλική φίρμα προχωρά σε ένα διακριτικό facelift για την πάντα γοητευτική Quattroporte…

Σχετικά με την γκάμα των κινητήρων η Maserati αναβάθμισε τη βασική τρίλιτρη έκδοση του V6, που πλέον αποδίδει 20 ίππους παραπάνω (φτάνοντας συνολικά τους 350). Ως είχε συνεχίζει η ισχυρότερη εκδοχή με τα 410 άλογα, όπως και η top V8 των 3.800 κ.εκ. που με την επιμέλεια της Ferrari και τα διπλά turbo αποδίδει 530 ίππους. Εδώ η τελική φτάνει τα 310 χλμ./ώρα, ενώ απαράλλαχτος συνεχίζει ο ντίζελ των 3.000 κ.εκ.

Εξωτερικά, οι αλλαγές είναι μικρής έκτασης και περιορίζονται στην επανασχεδιασμένη μάσκα με ενεργές γρίλιες που εξασφαλίζουν βέλτιστο θερμικό έλεγχο του κινητήρα. Ορισμένες βελτιώσεις σε μάσκα και προφυλακτήρα έχουν βοηθήσει ώστε ο συντελεστής οπισθέλκουσας να μειωθεί κατά 10%. Στο εσωτερικό έχουν γίνει κάποιες αλλαγές στο σχεδιασμό του ταμπλό, ενώ το σύστημα infotainment με την οθόνη αφής των 8,4 ιντσών ενσωματώνει Apple CarPlay και Android Auto. Ενδιαφέρον είναι πως όλα τα σύγχρονα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού προσφέρονται ως πακέτο με εξτρά χρέωση, ενώ οι πωλήσεις της ανανεωμένης Maserati Quattroporte θα ξεκινήσουν άμεσα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!