NEAΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Mini JCW Challenge, ακόμα πιο απόλυτο!

Mini_JCW_Challenge-1

Η Mini Ανακοίνωσε ότι θα κατασκευάσει μία ειδική έκδοση του John Cooper Works, η οποία υπόσχεται να προσφέρει ακόμα πιο έντονες συγκινήσεις…

Mini_JCW_Challenge-2Η νέα, αναβαθμισμένη έκδοση του Mini JCW θα διατηρεί τον δίλιτρο κινητήρα των 231 ίππων ως έχει, πράγμα που σημαίνει ότι δεν αναμένονται αλλαγές στις επιδόσεις. Εκεί που θα υπάρξει σημαντική διαφοροποίηση είναι στις αναρτήσεις, στα ελαστικά και στα φρένα, αφού ο στόχος των μηχανικών της φίρμας είναι να δώσουν ένα μοντέλο με περισσότερο «πισταδόρικο» προσανατολισμό.

Mini_JCW_Challenge-4Οπτικά οι διαφορές εστιάζονται στις μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα μπροστά, στους νέας σχεδίασης -ελαφρύτερους και πιο φαρδιούς- τροχούς και στο πίσω spoiler. Για καλύτερη πρόσφυση, επιλέχθηκαν τα διαστάσεων 215/45 R17 ελαστικά της Michelin, Pilot Sport Cup 2s. Αναφορικά με την ανάρτηση, η Mini απευθύνθηκε στις ίδιες εταιρίες που την προμηθεύουν τα αντίστοιχα μέρη για τα αγωνιστικά της αυτοκίνητα. Φόρεσε λοιπόν στο JCW Challenge την NTR R1 της Nitron, η οποία έχει ρυθμιζόμενη απόσβεση, επαναφορά και ύψος.

Mini_JCW_Challenge-3Μεταξύ άλλων, στον μπροστινό άξονα θα βρει κανείς και ένα καινούριο διαφορικό περιορισμένη ολίσθησης ΑΤΒ της Quaife, με ελικοειδή γρανάζια, το οποίο έχει τη δυνατότητα να συνεργάζεται με όλα τα ηλεκτρονικά του αυτοκινήτου, όπως το DSC και το Performance Control. Συνολικά η Mini θα κατασκευάσει 100 μόλις κομμάτια αυτής της ειδικής έκδοσης, η οποία θα κάνει ντεμπούτο σε λίγες μέρες στο Goodwood Festival of Speed.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!