NEA

Rolls-Royce 103EX, όπως θα είναι το 2040!

Η βρετανική φίρμα σπάνια παρουσιάζει καινούργια μοντέλα, πόσω μάλλον concept cars. Αλλά όταν το κάνει, φαίνεται να κοιτά πολύ μακριά στο μέλλον…

Rolls-Royce Vision concept, Goodwood Photo: James Lipman / jameslipman.comΤο 103 ΕΧ είναι μία προσέγγιση ενός σούπερ premium μοντέλου το έτος 2040, όπου κάτω από το μακρύ καπό δεν θα υπάρχει ο V12, αλλά οι αποσκευές! Οι οποίες για την περίσταση είναι δύο μεγάλες βαλίτσες με ηλεκτρικά συρόμενες βάσεις, οι οποίες ονομάζονται με τα αρχικά των ονομάτων των ιδρυτών της μάρκας: «CS Rolls» για τον Charles Stewart Rolls, «FH Royce» για τον Frederick Henry Royce.

Την κίνηση αναλαμβάνει ένας ηλεκτροκινητήρας σε κάθε πίσω τροχό με τα ξεχωριστά εμπρός φτερά να φιλοξενούν μεγάλους και στενούς τροχούς 28 ιντσών με ρετρό στιλ. Στα πρώτα χρόνια της αυτοκίνησης παραπέμπει και το ότι ο εκάστοτε πελάτης μπορεί να επεμβαίνει στο σχεδιασμό του αμαξώματος που έχει μήκος 5,90 μέτρων και το οποίο στη συνέχεια θα κατασκευάζεται στο χέρι. Παρόν δηλώνει βέβαια και η Έμιλυ στη μάσκα, η οποία «κρύβει» και όλους τους αισθητήρες και γενικά ότι είναι απαραίτητο για τη λειτουργία των συστημάτωμν υποβοήθησης που θα διαθέτει η μελλοντική Rolls.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!