NEA

Δύο νεκροί σε ατύχημα στο Nürburgring!

Το ατύχημα που συνέβη προχτές δεν ήταν το πρώτο θανατηφόρο ατύχημα στο Nürburgring, αφού πέρυσι σε αγώνα πρωταθλήματος είχε χάσει τη ζωή του και ένας θεατής…

NUERBURGRING-CRASHΔύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους το περασμένο Σάββατο οδηγώντας στο Nürburgring, ενώ τραυματίστηκαν σοβαρά άλλοι δύο. Το τραγικό συμβάν έγινε σε ώρες που η διάσημη πίστα ήταν ανοιχτή για το κοινό, ενώ οφείλεται στην υπερβολική ταχύτητα που είχε αναπτύξει ένας 29χρονος Γάλλος, που ήταν ο οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου σε βρεγμένο οδόστρωμα.

Ο 29χρονος Γάλλος έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, βγήκε από το δρόμο και έπεσε σε ένα σταματημένο αυτοκίνητο που είχε πριν κάποιο μικρο- ατύχημα. Από το τρακάρισμα τραυματίστηκαν σοβαρά 2 υπάλληλοι της πίστας που είχαν σπεύσει να βοηθήσουν το πρώτο αυτοκίνητο, ενώ ο οδηγός και η συνοδηγός του μοιραίου οχήματος έχασαν τη ζωή τους.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!