NEAΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

To 2020 έρχεται το ηλεκτρικό SUV της Mitsubishi

Mitsubishi-eX-Concept

Ένα νέο, compact SUV με πλήρως ηλεκτρικό σύστημα κίνησης και αυτονομία 400 χλμ. ετοιμάζει η Mitsubishi, το οποίο και θα κυκλοφορήσει μέσα στα επόμενα 4 χρόνια.

Η είδηση αυτή μας έρχεται από την μακρινή Αυστραλία, στην οποία ταξίδεψε πρόσφατα ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας, Osamu Masuko. Ο ίδιος αποκάλυψε τη συγκεκριμένη πληροφορία στο τοπικό συμβούλιο, αναφέροντας ότι πρόκειται για ένα όχημα που θα διατεθεί σε όλες τις επί μέρους αγορές του πλανήτη, αρχής γενομένης από το 2020.

Κρίνοντας τώρα από τις διαστάσεις αλλά και από την ικανότητά του να διανύει έως και 400 χιλιόμετρα χωρίς ενδιάμεση φόρτιση, το συγκεκριμένο θα έρθει να τοποθετηθεί απέναντι στα Chevrolet Bolt και Tesla Model 3. Είναι μάλιστα πολύ πιθανό να αποτελέσει την έκδοση παραγωγής του eX Concept, που παρουσιάστηκε σχεδόν ένα χρόνο πριν, στην έκθεση του Τόκιο. Εάν ισχύει αυτό, τότε θα μιλάμε για ένα όχημα με τετρακίνηση και μία πλήρη γκάμα συστημάτων ενεργητικής ασφάλειας, που θα δίνουν τη δυνατότητα αυτόνομης οδήγησης.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!