NEAΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πρώτη γεύση από το νέο Kia Rio

Kia-Rio

Ένα περίπου μήνα πριν από την επίσημη παρουσίασή του επόμενου super mini της, στο σαλόνι του Παρισιού, η Kia αποφάσισε να κυκλοφορήσει τα πρώτα του σκίτσα.

Kia-Rio_2Δίνοντας μία σαφή εικόνα του τι ακριβώς θα πρέπει να περιμένουμε, η Κορεατική εταιρία άνοιξε τα χαρτιά της, αναφορικά με την τέταρτη γενιά του Rio. Όπως φαίνεται, σε σχέση με το μοντέλο που αντικαθιστά, το νέο Rio διατηρεί την σχεδιαστική φιλοσοφία της εταιρίας, αναβαθμίζοντας όμως το δυναμισμό και το μοντέρνο του χαρακτήρα. Ο σχεδιασμός του αυτοκινήτου έγινε στα σχεδιαστικά γραφεία της Kia, σε Γερμανία και Καλιφόρνια, με στόχο να αποτελέσει ένα «παγκόσμιο» αυτοκίνητο που θα διατίθεται στις περισσότερες αγορές του πλανήτη.

Οι διαθέσιμες εκδόσεις θα είναι τριών και πέντε θυρών, ενώ έντονη φημολογία υπάρχει και για ένα σεντάν, που πιθανά θα κάνει ντεμπούτο στην αγορά της βορείου Αμερικής. Αναφορικά με τους κινητήρες, ακόμα δεν υπάρχουν επίσημα στοιχεία, αναμένεται όμως ότι θα χρησιμοποιηθούν σύνολα βενζίνης και πετρελαίου, τριών και τεσσάρων κυλίνδρων, με κορωνίδα μία έκδοση Rio GT. Περισσότερα θα ακολουθήσουν τις αμέσως επόμενες βδομάδες, οπότε μείνετε συντονισμένοι.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!