NEA

Νέος V2 στα 1.745 κ.εκ. από την Harley-Davidson [vid]

Μετά από 18 χρόνια η πασίγνωστη αμερικανική εταιρία παρουσιάζει την 9η γενιά του μεγάλου V2 που κινεί από το φθινόπωρο νέες μοτοσικλέτες Harley…

HARLEY-DAVIDSON-MILWAUKEE-EIGHT (2)Συγκεκριμένα, υπάρχουν τρεις εκδοχές του V2. Ο Milwaukee-Eight 107 θα κινεί τα Street Glide Special, Road Glide Special, Road King και Road King Classic, καθώς και ένα νέο trike (τρίκυκλο), το Freewheeler. Ο Twin-Cooled Milwaukee-Eight 107 τα Ultra Limited, Ultra Limited Low, Road Glide Ultra και το trike Tri Glide Ultra, ενώ ο 114 τις ειδικές εκδόσεις CVO Limited και Street Glide του εργοστασιακού τμήματος βελτιώσεων Custom Vehicle Operations.

HARLEY-DAVIDSON-MILWAUKEE-EIGHT (12)Αναλυτικότερα, ο νέος κινητήρας Milwaukee-Eight είναι -κατά την Harley-Davidson και σε σχέση με τον απερχόμενο Twin Cam- πιο δυνατός, πιο οικονομικός και πιο καθαρός. Στην περίπτωση του Milwaukee-Eight 107 (το 107 αντιστοιχεί σε κυβικές ίντσες) η χωρητικότητα του αυξήθηκε στα 1.745 κ.εκ. και του Twin-Cooled Milwaukee-Eight 114 στα 1.869 κ.εκ.

HARLEY-DAVIDSON-MILWAUKEE-EIGHT (1)Ο 107 διατίθεται με ελαιόψυξη και με υδρόψυξη για την κυλινδροκεφαλή -η δεύτερη εκδοχή ονομάζεται και αυτή Twin-Cooled- με την απόδοση να είναι σε κάθε περίπτωση στους 91 ίππους στις 5.450 σ.α.λ. και την ροπή στα 153 Nm. Ο 114 αποδίδει 102 ίππους στις 5.250 σ.α.λ. και 166 Nm, ενώ υπάρχουν διπλά μπεκ και μπουζί σε κάθε κύλινδρο, με έναν επικεφαλής εκκεντροφόρο.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι  V2 με περιεχόμενη γωνία 45 μοιρών ταυτίζονται με την πορεία της Harley Davidson από το 1909.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!