NEA

Πρώτη γεύση από νέο Ssangyong Rexton

SSANGYONG-REXTON-TEASER (1)

Το νέο Ssangyong Rexton θα κάνει την πρώτη του επίσημη εμφάνιση στο κοινό του σαλονιού του Παρισιού με τις πωλήσεις να ξεκινούν από τα μέσα του 2017…

SSANGYONG-REXTON-TEASER (4)Εδώ βλέπετε τα πρώτα teaser σχέδια από τα οποία φαίνεται να υιοθετείται μία ξεκάθαρα crossover κατεύθυνση ανάλογη με εκείνη των μικρότερων Tivoli και XLV. Ο εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας θα περιλαμβάνει τελευταίας γενιάς συστήματα υποβοήθησης του οδηγού, καθώς και δυνατότητες διασύνδεσης smartphones.

SSANGYONG-REXTON-TEASER (3)Ανάμεσα στα ενδιαφέροντα του αμαξώματος θα είναι σχεδιαστικά η χαρακτηριστική μάσκα και πρακτικά το υβριδικό πλαίσιο τύπου σκάλας που θα εγγυάται μεγάλη αντοχή στη σκληρή χρήση και στις εκτός δρόμου διαδρομές. Αρχικά, οι κινητήρες και η μετάδοση θα προέρχονται από την Mercedes-Benz (η συνεργασία ξεκινά από την δεκαετία του 1990) με τον γνώριμο πετρελαιοκινητήρα των 2.143 κ.εκ. και το αυτόματο 7G-Tronic.

SSANGYONG-REXTON-TEASER (2)Για το μέλλον η SsangYong (που ανήκει στον όμιλο της ινδικής Mahindra) εξελίσσει ένα νέο δίλιτρο ντίζελ κινητήρα, καθώς και έναν δίλιτρο turbo βενζίνης που θα «φορεθεί» για πρώτη φορά στο επερχόμενο pick-up. Το οποίο θα βασίζεται στο Rexton και θα κυκλοφορήσει το 2018 (θα αντικαταστήσει το Actyon Sport), ενώ τα νέα μοτέρ θα συνδυάζονται με το κιβώτιο 8 σχέσεων που θα παρέχει η Mercedes.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!