ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ανανέωση για τη γκάμα της Dacia

dacia-sandero-logan-facelift

Οι ανανεωμένες εκδόσεις των Sandero, Sandero Stepway, Logan Logan και MCV αναμένεται να κάνουν την εμφάνισή τους στο περίπτερο της εταιρίας, στην προσεχή έκθεση του Παρισιού.

Το πλήρωμα του χρόνου έφτασε για τα εν λόγω μοντέλα, να λάβουν ένα αναζωογονητικό facelift. Η πρώτη, κοινή, φωτογραφία κυκλοφόρησε πριν από λίγες ώρες, στην οποία είναι εμφανείς οι αλλαγές στους μπροστινούς προφυλακτήρες, στις μάσκες αλλά και στην προσθήκη φώτων ημέρας LED. Η πίσω όψη παραμένει ακόμα μυστική λογικά όμως θα έχει και αυτή περιορισμένες σχεδιαστικές αλλαγές.

Η Dacia για το εσωτερικό υπόσχεται νέα υλικά και επενδύσεις, αποθηκευτικούς χώρους και βελτιώσεις στην εργονομία. Αντίσοιχα έχει ανακοινώσει αλλαγές και στα μηχανικά σύνολα, μέχρι τώρα όμως τηρεί σιγή ισχύος γύρω από το θέμα. Περισσότερες πληροφορίες θα γίνουν γνωστές την Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου, που θα γίνει η επίσημη παρουσίαση των μοντέλων, στα πλαίσια της έκθεσης του Παρισιού.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!