ΔΙΑΦΟΡΑΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Το Venturi VBB-3 είναι το ταχύτερο ηλεκτρικό όχημα στον κόσμο!

Venturi VBB-3 (1)

Στην έρημο Bonneville κοντά στο Salt Lake City (στην πολιτεία της Γιούτα) το ηλεκτρικό όχημα που βλέπετε κατάφερε να αναπτύξει ταχύτητα έως τα 549,43 χλμ./ώρα!

Venturi VBB-3 (1)Αν και ο στόχος των 600 χλμ./ώρα δεν επιτεύχθηκε, η ομάδα της Venturi κατάφερε να ξεπεράσει αρκετά το προηγούμενο ρεκόρ που κατείχε στα 495 χλμ./ώρα. Όπως ισχύει σε κάθε ρεκόρ ταχύτητας, το Venturi VBB-3 πραγματοποίησε δύο περάσματα (το ένα προς την αντίθετη κατεύθυνση, πιστοποιείται ο μέσος όρος), ενώ το ταχύτερο άγγιξε τα 576 χλμ./ώρα.

Venturi VBB-3 (3)Εδώ να πούμε πως η Venturi, που έχει την έδρα της στο Μονακό και που με τις ευλογίες του Leonardo DiCaprio συμμετέχει στην Formula E, ήταν έτοιμη για το ρεκόρ τα τελευταία 3 χρόνια. Ωστόσο, οι καιρικές συνθήκες στις εντελώς επίπεδες αλυκές δεν ήταν ιδανικές για να γίνει με αξιώσεις κάποια προσπάθεια.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!