NEA

Ηλεκτρική έκδοση για κάθε Smart

SMART-ELECTRIC-2017 (19)

Τα Smart Electric θα είναι διαθέσιμα στις ΗΠΑ από τον ερχόμενο Δεκέμβριο, στην Ευρώπη στις αρχές του 2017, ενώ η τιμή τους στη Γερμανία θα ξεκινά από τις 27.839 ευρώ.

SMART-ELECTRIC-2017 (22)Μετά το σχετικό teaser η Smart ανακοίνωσε πως θα παρουσιάσει στο Παρίσι τις ηλεκτροκίνητες εκδοχές των κουπέ και κάμπριο Fortwo, όπως και του Forfour. Ο ηλεκτροκινητήρας τους αποδίδει 61 kW(83 PS)/160 Nm και η τελική περιορίζεται στα 130 χλμ./ώρα ώστε να μην ξελιγώνονται γρήγορα οι μπαταρίες. Συγκεκριμένα, η αυτονομία φτάνει τα 160 χιλιόμετρα, ενώ χάρη στο νέας γενιάς ενσωματωμένο φορτιστή η διαδικασία φόρτισης σε κοινό ηλεκτρικό δίκτυο (η ισχύς του δικτύου παίζει εδώ σημαντικό ρόλο) είναι στη Γερμανία έως και 40% πιο γρήγορη (σε σχέση με την προηγούμενη γενιά).

SMART-ELECTRIC-2017 (9)Με τον εξτρά ταχυφορτιστή των 22 kW η όλη διαδικασία θα ολοκληρώνεται σε μόλις 45 λεπτά, ενώ ο οδηγός θα μπορεί να την παρακολουθεί και μέσα σπό την εφαρμογή smart control στο κινητό του. Αξιοσημείωτη είναι η δυνατότητα pre- entry λειτουργίας του συστήματος κλιματισμού, δηλ. η προγραμματισμένη ή εξ αποστάσεως ενεργοποίησή του όσο το Smart είναι στην πρίζα. Έτσι, ώστε η θερμοκρασία στο εσωτερικό του να φτάσει τα επιθυμητά επίπεδα όσο είναι συνδεδεμένο με το οικιακό δίκτυο, για να εξοικονομηθεί ενέργεια από την μπαταρία στη συνέχεια.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!