NEA

Φρεσκάρισμα για την Maserati Quattroporte

2017-MaseratiQuattroporte (8)

Στο «πάρτι» που γίνεται στο σαλόνι του Παρισιού, επίσημη καλεσμένη είναι και ώριμη Quattroporte που περνά από ένα facelift για να κρύψει μερικά από τα χρονάκια της…

2017-MaseratiQuattroporte (6)Όχι πως τα κοντά στα τέσσερα χρόνια κυκλοφορίας της είναι πολλά, αλλά όπως και να το κάνουμε σε αυτό το σημείο ένα facelift είναι αρκετό για να επαναφέρει στην επικαιρότητα την Quattroporte. Εξωτερικά, οι αλλαγές είναι μικρής έκτασης και περιορίζονται στην επανασχεδιασμένη μάσκα με ενεργές γρίλιες που εξασφαλίζουν βέλτιστο θερμικό έλεγχο του κινητήρα.

Επίσης, ορισμένες βελτιώσεις σε μάσκα και προφυλακτήρα έχουν βοηθήσει ώστε ο συντελεστής οπισθέλκουσας να μειωθεί κατά 10%. Στο εσωτερικό έχουν γίνει κάποιες αλλαγές στο σχεδιασμό του ταμπλό, ενώ το σύστημα infotainment με την οθόνη αφής των 8,4 ιντσών ενσωματώνει Apple CarPlay και Android Auto.

2017-MaseratiQuattroporte (7)Σχετικά με την γκάμα των κινητήρων η Maserati αναβάθμισε τη βασική twin-turbo 3-λιτρη έκδοση του V6, που πλέον αποδίδει 20 ίππους παραπάνω (φτάνοντας συνολικά τους 350). Ως είχε συνεχίζει η ισχυρότερη εκδοχή S με τα 410 άλογα, όπως και η top V8 των 3.800 κ.εκ. που με την επιμέλεια της Ferrari και τα διπλά turbo αποδίδει 530 ίππους. Εδώ η τελική φτάνει τα 310 χλμ./ώρα, ενώ απαράλλαχτος συνεχίζει ο ντίζελ των 3.000 κ.εκ. με τα 275 άλογα.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!