ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

Schaeffler: Μια ματιά πίσω στην Automechanica!

Ισχυρή ήταν η παρουσία της Schaeffler στην φετινή έκθεση Automechanica σε έναν εντυπωσιακό εκθεσιακό χώρο έκτασης 1.200 τ.μ.

Schaeffler_ReparaturloesungRepSet2CT_col5Σε έναν υπερσύγχρονο χώρο η Schaeffler παρουσίασε τα καινοτόμα προϊόντα της με τους ειδικούς του ομίλου να δίνουν πληροφορίες -σε μερικές περιπτώσεις και σε περιβάλλον εικονικής πραγματικότητας- γύρω από ανταλλακτικά και εξαρτήματα που προορίζονται για επιβατικά και βαρέως τύπου οχήματα. Στην Automechanica 2016 παρουσιάστηκαν νέες επισκευαστικές λύσεις και μέθοδοι καθώς και νέα πακέτα σέρβις για τα συνεργεία.

Schaeffler_SmartSet_col6Σε ένα χώρο που προσομοίωνε το περιβάλλον ενός συνεργείου οι επισκέπτες είχαν την δυνατότητα να δοκιμάσουν να αντικαταστήσουν ένα σετ ξηρού διπλού συμπλέκτη χρησιμοποιώντας το Luk RepSet 2CT, αλλά και να εξασκηθούν στα εξαρτήματα INA. Το FAG SmartSET έκανε ντεμπούτο στην Automechanica και είναι έτοιμο καθαρά για aftermarket χρήση και για επαγγελματικά οχήματα. Περίοπτη θέση κατείχε και η REXPERT παρουσιάζοντας νέας πρακτικές μεθόδους επισκευής. Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως ο όμιλος Scheaffler συμπλήρωσε 40 χρόνια στο χώρο aftermarket του αυτοκινήτου.

40Jahre_AutomotiveAftermarket_col6

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!