NEAΔΙΑΦΟΡΑ

Πόσα έδωσε ένας Ινδός για μία πινακίδα κυκλοφορίας;

dubai-driving-plate-no5 (2)

Σε δημοπρασία που έγινε στο Ντουμπάι ο Ινδός επιχειρηματίας Balwinder Sahani ξόδεψε 9 εκατομμύρια δολάρια για να αγοράσει την πινακίδα με τον αριθμό 5 του Dubai!

dubai-driving-plate-no5 (3)Η πανάκριβη αυτή πινακίδα θα τοποθετηθεί σε μία Rolls Royce Phantom και αποτελεί συνήθη show-off κίνηση στα Εμιράτα, ενώ τα έσοδα πηγαίνουν σε σκοπούς κοινής ωφελείας. Επίσης, μπορεί να ακούγεται απίστευτο, αλλά ο ίδιος Ινδός, έχει δώσει ακόμη 6,8 εκ. δολάρια για να αγοράσει την πινακίδα με χαρακτηριστικά «Ο9». Αξιοσημείωτο είναι πως οι πινακίδες του Dubai είναι ακριβότερες από τα άλλα Εμιράτα, αφού η πινακίδα με τον αριθμό «1» στο διπλανό από το Dubai Εμιράτο κόστισε πέρσι… μόλις 4,9 εκ. δολάρια. Πάντως το ρεκόρ μέχρι σήμερα κατέχει ο ιδιοκτήτης της πινακίδας με τον αριθμό «1» στο Άμπου Ντάμπι, ο οποίος το 2008 είχε ξοδέψει το ασύλληπτο ποσό των 14 εκ. δολαρίων!

dubai-driving-plate-no5 (1)

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!