NEA

Ένα εργοστάσιο μόνο για περιπολικά!

2016-vauxhall-police-cars-luton-6

Η Vauxhall (η Opel… αλά βρετανικά) δημιούργησε το μεγαλύτερο εργοστάσιο στον κόσμο για την παραγωγή αποκλειστικά περιπολικών της αστυνομίας.

2016-vauxhall-police-cars-luton-5Βασικός στόχος για τα ειδικά μοντέλα της Opel είναι να υπάρχουν συγκεντρωμένες σε ένα μόνο εργοστάσιο όλες οι υπηρεσίες που παρέχει η εταιρία στην αστυνομία. Η γραμμή παραγωγής βρίσκεται στο Λούτον (βόρεια του Λονδίνου), και εκεί έχει μεταφερθεί μία γραμμή παραγωγής από το εργοστάσιο του Millbrook με στόχο την κατασκευή ή μεταποίηση περίπου 2.500 μονάδων τον χρόνο αποκλειστικά για χρήση στις αστυνομικές δυνάμεις της χώρας. Το νέο εργοστάσιο δημιούργησε περί τις 50 νέες θέσεις εργασίας, και στις εγκαταστάσεις του περνούν πολλά από τα επιβατικά της εταιρίας (Astra, Insignia, Mokka, Combo, Movano, Vivaro κ.λπ.) τα οποία υπόκεινται στις απαραίτητες μετατροπές.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!