ΔΙΑΦΟΡΑ

Τι θα «οδηγεί» ο νέος Πρόεδρος των ΗΠΑ, ο Donald Trump;

5654645645

O δισεκατομμυριούχος Donald Trump μπορεί να έχει μία μεγάλη συλλογή από προσωπικά αυτοκίνητα, αλλά ως Πρόεδρος των ΗΠΑ θα μετακινείται με το γνωστό «τέρας»!

obama-cadillac-presidential-limo (10)Μαζί με τα κλειδιά του Λευκού Οίκου ο Barrack Obama θα πρέπει να παραδώσει και τα κλειδιά της θωρακισμένης Cadillac λιμουζίνας που είναι γνωστή και ως «The Beast» (το τέρας). Εννοείται πως το «τέρας» θα αναβαθμιστεί στις απαιτήσει του Trump, o οποίος δεν ξέρει μόνο από καλό κρασί, αλλά και από καλά αυτοκίνητα. Έτσι, στο γκαράζ του έχει δεκάδες αυτοκίνητα και προτιμά κυρίως λιμουζίνες και σούπερ σπορ μοντέλα.

Όπως είναι οι δύο Rolls Royce, μια σύγχρονη Phantom, μια κλασική Silver Cloud του 1950, καθώς και μια Mercedes S600 μαζί με μια Maybach. Η συλλογή των σπορ μοντέλων περιλαμβάνει μια Lamborghini Diablo, μια άγνωστη συλλεκτική Ferrari, μια σπάνια Mercedes SLR ΜcLaren, καθώς και ένα Chevrolet Camaro (με στιλ pace car από το Indianapolis του 2011).

CADILLAC-ALLANTEΤο μικρό Tesla Roadster προφανώς και επιλέχθηκε για να ενισχύσει το οικολογικό προφίλ του Trump και ίσως την συμπάθεια του προς τον Elon Musk. Επίσης, ο Trump προτιμά και τις Cadillac, όπως η ρετρό Allante που στα τέλη της δεκαετίας του ’80 ήταν ότι πιο ακριβό είχε στη γκάμα η αμερικάνικη μάρκα κύρους (μάλιστα το πλαίσιο και το αμάξωμά της κατασκευάζονταν στην Ιταλία από τον Pininfarina και μεταφέρονταν αεροπορικής στις ΗΠΑ για τα περαιτέρω), καθώς και μια θηριώδη Escallade που μάλλον συνάδει και με τις πεποιθήσεις του…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!