NEA

H Tesla θέλει υπέρ-εργοστάσιο και στην Ευρώπη!

tesla_gigafactory (3)

Μετά την απόκτηση της γερμανικής Grohmann Engineering η αμερικανική εταιρία θα προχωρήσει στην κατασκευή ενός σούπερ εργοστασίου στην Ευρώπη…

tesla_gigafactory (1)Την επιβεβαίωση της είδησης έκανε ο ίδιος ο Elon Musk ο οποίος άφησε να εννοηθεί -σε χτεσινή συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στην Γερμανία- πως η επιλογή της χώρας και της τοποθεσίας θα αποφασιστεί από το νέο έτος. Το νέο «giga-factory» της Tesla θα είναι το δεύτερο και στόχος θα είναι η εξομάλυνση της παραγωγής και η ανταπόκριση από την πολύ μεγάλη ζήτηση που θα έχει το επερχόμενο Model 3 (τόσο στην Αμερική, όσο και στην Ευρώπη).

tesla_gigafactory (2)Μάλιστα η εταιρία θα μετονομαστεί σε «Tesla Grohmann Automation», θα δημιουργηθούν 1.000 νέες θέσεις εργασίας στο Prüm της Γερμανίας και το εκεί κέντρο θα λειτουργεί ως ένα εξέλιξης σε συνεργασία με εκείνο στο Fremont της Καλιφόρνια. Σε δεύτερο χρόνο έγινε και αναφορά σε ένα σούπερ εργοστάσιο (το δεύτερο, το πρώτο θα είναι στις ΗΠΑ) το όπου θα κατασκευάζονται και αυτοκίνητα ώστε η Tesla να διαχειρίζεται πιο εύκολα το δίκτυο της σε παγκόσμια εμβέλεια.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!