NEA

Ανοιχτή και πισωκίνητη η Lamborghini Huracan!

Lamborghini Huracan RWD Spyder (6)

Με το πρόσθετο RWD (Rear Wheel Drive) οι Ιταλοί παρουσιάζουν στο Λος Άντζελες την ανοιχτή και πισωκίνητη εκδοχή της σαγηνευτικής Huracan!

Lamborghini Huracan RWD Spyder (7)Για όσους αρέσουν τα roadster και η πίσω κίνηση η Lamborghini έχει έτοιμη την λύση: την Huracan RWD Spyder που κινείται από τον γνωστό V10 των 5,2 λίτρων που για την περίσταση αποδίδει 30 ίππους λιγότερους, δηλ. 580 από 610 της κουπέ έκδοσης. Ακόμη και έτσι όμως ο οδηγός της εν λόγω Lambo θα μπορεί να επιταχύνει σε μόλις 3,6 δλ. για το 0-100 ενώ το κοντέρ μπορεί να δείξει έως τα 319 χλμ./ώρα, σύμφωνα με την ιταλική φίρμα.

Lamborghini Huracan RWD Spyder (4)Την μετάδοση στον πίσω άξονα αναλαμβάνει το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη LDF (Lamborghini Doppia Frizione), ενώ και το ηλεκτρομηχανικά υποβοηθούμενο σύστημα διεύθυνσης έχει νέα χαρτογράφηση. Επίσης, οι Ιταλοί έχουν αλλάξει την κατανομή βάρους σε 60/40 και σύμφωνα με αυτούς εξασφαλίζεται λιγότερη υποστροφή και πάντοτε σε σχέση με την τετρακίνητη Huracan με αποτέλεσμα η RWD να είναι πιο προοδευτική και ευχάριστη στις πλαγιολισθήσεις.

Lamborghini Huracan RWD Spyder (3)Σε σχέση με την κουπέ Huracan, η ανοιχτή ζυγίζει 119 επιπλέον κιλά (συνολικά 1.509) λόγω των ενισχύσεων σε διάφορα σημεία, ενώ υπάρχουν και σχεδιαστικές αλλαγές, όπως στην μάσκα για καλύτερη αεροδυναμική. Η μαλακή οροφή είναι ηλεκτρικά ανοιγόμενη και χρειάζεται 17 δλ. για να μαζευτεί, ακόμη και εν κινήσει και αρκεί η ταχύτητα να μην υπερβαίνει τα 50 χλμ./ώρα.

Lamborghini Huracan RWD Spyder (2)
Lamborghini Huracan RWD Spyder (1)
Lamborghini Huracan RWD Spyder (5)

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!