NEA

Αυτοκίνητο του 2017: Αυτή είναι η τελική 10άδα!

logo 2017

Η ψηφοφορία για την επιλογή των 10 αυτοκινήτων που θα συμμετάσχουν στην τελική φάση του θεσμού «Αυτοκίνητο της Χρονιάς για την Ελλάδα» για την ανάδειξη του «Αυτοκινήτου του 2017».

Οι 19 δημοσιογράφοι μέλη του θεσμού που συμμετείχαν στην ψηφοφορία επέλεξαν τα 10 αυτοκίνητα ανάμεσα σε 17 νέα μοντέλα που άρχισαν να διατίθενται στην ελληνική αγορά το τελευταίο 12μηνο. Τα 10 αυτοκίνητα της τελικής φάσης είναι τα εξής (με αλφαβητική σειρά):

• Citroen C3
• Ford Ka+
• Honda Jazz
• Honda HR-V
• Mercedes E-Class
• Mini Clubman
• Renault Kadjar
• Seat Ateca
• SsangYong XLV
• Suzuki Baleno

Η ψηφοφορία για την ανάδειξη του «Αυτοκινήτου του 2017» θα πραγματοποιηθεί στις 8 Δεκεμβρίου.

Logo_USAG_Quadrato_F02Βασικός χορηγός της διοργάνωσης Αυτοκίνητο του 2017 είναι η εταιρεία USAG, η οποία ιδρύθηκε το 1926 στο Gemonio της Ιταλίας και πλέον κατέχει ηγετική θέση στην αγορά των επαγγελματικών εργαλείων.

Η USAG αποτελεί κομμάτι του StanleyBlack&Decker Group, έχει σημαντικό ρόλο στην διεθνοποίηση της βιομηχανίας, διατηρώντας παράλληλα την εταιρική της ταυτότητα, το brand της και την λειτουργική της αυτονομία.

Οι γραμμές παραγωγής της USAG χαρακτηρίζονται ως υπόδειγμα ακόμα και έντος του ομίλου StanleyBlack&Decker.

Το όνομα της USAG είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, ιδίως στον τομέα των αυτοκινήτων και μοτοσικλετών.  Οι ομάδες που χρησιμοποιούν εργαλεία USAG κατά τη διάρκεια αγώνων είναι η καλύτερη απόδειξη της υψηλής ποιότητας των προϊόντων.

Μεταξύ άλλων η USAG συνεργάζεται επίσημα με τις αγωνιστικές ομάδες Ducati Corse τόσο στο MOTO GP όσο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike καθώς επίσης και με την αγωνιστική ομάδα της Scuderia Toro Rosso, που αγωνίζετα στη Formula 1.

Στην Ελλάδα την αποκλειστική διάθεση των προϊόντων USAG  έχει αναλάβει η εταιρεία Promauto. Πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο site www.usag-tools.net  και στο τηλ 210 6533880.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!