NEA

Θα είναι η Alfa Romeo Stelvio το ταχύτερο SUV;

Mε τον 2,9 λίτρων κινητήρα της Ferrari και τους 510 ίππους η κορυφαία Stelvio Quadrifoglio είναι και το πρώτο SUV που έχει το 0-100 κάτω από τα 4 δευτερόλεπτα!

Alfa Stelvio Nurburgring (2)Βάσει προσομοιώσεων που έχουν κάνει οι Ιταλοί και σε συνδυασμό με το ελαφρύτερο σασί (από την Cayenne Turbo S) έχουν αρχίσει να εκφράζουν τις προσδοκίες του πως η Stelvio θα στεφθεί ως το ταχύτερο SUV στο περιβόητο Nurburgring πέρνωντας τα σκήπτρα από την Porsche.

Alfa Stelvio Nurburgring (1)Ο χρόνος στον οποίο στοχεύει η Stelvio είναι το 7’59’’ (τουλάχιστον 74 εκατοστά του δευτερολέπτου πιο γρήγορη από την Cayenne Turbo S), αλλά στην πράξη η Stelvio μπορεί να αποδειχθεί ταχύτερη λογω και των μικρότερων διαστάσεων. Μέχρι νέοτερων στοιχείων, απολαύστε το παραπάνω βιντεάκι που δείχνει πόσο καλλί έχουν γίνει οι Ιταλοί στο μάρκετινγκ.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!