ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

2 νέα μικρά SUV από τη Hyundai, το 2018

hyundai-santa-fe-7

Όπως φαίνεται, η κορεατική εταιρία ετοιμάζεται να κάνει στροφή προς τα crossover, ενισχύοντας σημαντικά τη γκάμα της με δύο μοντέλα, στις κατηγορίες Α και Β.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει ο Dave Zuchowski, διευθύνοντας σύμβουλος της Hyundai Motor America. Μέχρι το 2018, τα δύο αυτά μοντέλα θα βρίσκονται στις εκθέσεις, επεκτείνοντας έτσι τη γκάμα των crossover προς τα κάτω. Άμεσοι ανταγωνιστές θεωρούνται τα Ford EcoSport, Toyota C-HR αλλά και άλλες προτάσεις των Fiat, Honda κ.λπ. Πέραν αυτών, μάλιστα, η Hyundai θέλει να παρουσιάσει και ένα αμιγώς ηλεκτρικό crossover, πάλι το 2018, με αυτονομία τουλάχιστον 320 χιλιομέτρων.

Από εκεί και πέρα, μέχρι το 2020 η εταιρία θα έχει αλλάξει το εικονιζόμενο Santa Fe αλλά και το Tucson. Αμφότερα θα κερδίσουν κάτι σε διαστάσεις, ώστε να αφήσουν χώρο για τα μικρότερα μοντέλα που προαναφέραμε και, σαν γκάμα, να υπάρχει μία διακριτή διαφορά μεταξύ τους.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!