NEA

Καλύτερη και από τους αριθμούς η νέα Porsche 911 Turbo S

Porsche 911 S motor trend test (2)

Οι μετρήσεις που έκανε το αμερικανικό περιοδικό Motor Trend έδειξαν πως η σημερινή 911 Turbo S είναι ταχύτερη ακόμη και από τα εργοστασιακά νούμερα…

Porsche 911 S motor trend test (1)Για την ακρίβεια η κορυφαία 911 κατάφερε να κάνει το 0-100 σε μόλις 2,5 δλ. όταν η Porsche δίνει για την ίδια διαδικασία χρόνο στα 2,9 δλ. Μάλιστα, το περιοδικό ισχυρίζεται πως μόνο δύο αυτοκίνητα έχουν καταφέρει κάτι καλύτερο στις δοκιμές τους, η LaFerrari και η 918 Spyder με χρόνο στα 2,4 δλ. Ο χρόνος μοιάζει πραγματικά εξωπραγματικός, όμως οι άνθρωποι του περιοδικού τον επιβεβαίωσαν επαναλαμβάνοντάς τον και δεύτερη φορά.

Όπως σημειώνουν οι άνθρωποι του περιοδικού, τα τεράστια πίσω ελαστικά της 911 Turbo (τα Pirelli P Zero N1 νούμερο 305/30 ZR20) είχαν τέτοια πρόσφυση που ο δοκιμαστής ένοιωσε για μερικές στιγμές τα εμπρός λάστιχα να σηκώνονται από το έδαφος(!). Επίσης, επισημαίνουν είναι ότι στις ενδιάμεσες ταχύτητες, μέχρι να φθάσει στα 100 χλμ/ώρα, η Porsche 911 Turbo S ουσιαστικά έπαιζε χωρίς αντίπαλο.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!