NEA

Και σε αγροτικό η Alfa Romeo Stelvio;

alfa-romeo-stelvio-pickup

Οι φήμες θέλουν τους ειδικούς στην αυτοκινητοβιομηχανία να προωθούν το επόμενο μεγάλο πεδίο δράσης: τα μεγάλα pick-up!

Μπορεί να ακούγεται απίθανο, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να έρθει στο μέλλον. Για σκεφτείτε πως πλέον η αγορά έχει τιγκάρει στα crossover και στα SUV. Για παράδειγμα, τα MPV καταργούνται σταδιακά (μία κίνηση που έχει κάνει η Peugeot με τα 3008 και 5008), ενώ την ίδια θα ακολουθήσει η Opel (με τα Meriva και Zafira) και πολλοί άλλοι κατασκευαστές. Τα κλασικά hatch χάνουν αρκετό έδαφος και στα επόμενα χρόνια θα πέσουν στο χωνευτήρι με τα crossover, όπως το επόμενο Citroen C4 που θα έχει μία εκτός δρόμου προσέγγιση.

Όπως και να έχει το θέμα, μία άλλη κατηγορία που αναπτύσσεται συνεχώς και που αρέσει στους κατασκευαστές, είναι αυτή των μεγάλων pick-up όπου εισέρχεται και η Mercedes-Benz. Οι φήμες θέλουν την BMW και την Audi να γλυκαίνονται από την ιδέα να μπουν στο παιχνίδι, γιατί όχι και η Alfa Romeo με τον σπεσιαλίστα X-Tomi να παρουσιάζει την δική του προσέγγιση. Εννοείται πως αν τελικά περάσει η μόδα των pick-up θα υπάρξουν συνέργειες π.χ. όπως η X-Class που βασίζεται στο Nissan Navara, ενώ για την Alfa το pick-up θα μπορούσε να έρθει μέσω του Fiat Fullback που βασίζεται στο Mitsubishi L200.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!