NEA

Μία ακόμη αναβάθμιση για το BMW i3

BMW-i3-2014-1280-04

Προς τέλη 2017 η BMW θα παρουσιάσει μία αναβαθμισμένη έκδοση του i30 με ακόμη μεγαλύτερη αυτονομία και στιλιστικές αλλαγές στο design, σύμφωνα με την εφημερίδα Welt am Sonntag…

BMW-I3-2016 (19)Κάτι που θα βλέπουμε συχνά στο μέλλον και στα ηλεκτροκίνητα οχήματα είναι η αναβάθμιση των μπαταριών τους και του ηλεκτρικού κυκλώματος σχεδόν κάθε χρόνο (κάτι που θα έχει άμεση επίπτωση στην μεταπωλητική αξία κάθε «παλιότερου» EV, δε νομίζετε;). Όπως για παράδειγμα στην περίπτωση του BMW i3 που πρόσφατα παρουσιάστηκε με μία μεγαλύτερη μπαταρία και που σε ένα χρόνο θα το δούμε με μία ακόμη μεγαλύτερη ώστε να μπει στο club των EV που θα σπάνε το φράγμα των 300 χιλιόμετρων με μία φόρτιση.

Μέχρι στιγμής η BMW δεν έχει επίσημα επιβεβαιώσει την είδηση, όμως ο project manager του συγκεκριμένου αυτοκινήτου Heinrich Schwackhoefer έχει ήδη δηλώσει η BMW θα επιμείνει στην εξέλιξη του i3, ετοιμάζοντας μία δεύτερη και πιο εξελιγμένη γενιά. Επίσης, την επόμενη χρονιά η BMW θα παρουσιάσει και μια plug-in υβριδική έκδοση της νέας σειράς 5, με το όνομα 530e, το οποίο θα ενισχύσει την γκάμα της εταιρίας σ’ αυτού του είδους τα οχήματα, μαζί με τον MINI Countryman PHEV, το πρώτο υβριδικό για την βρετανική εταιρία. Τα επόμενα σχέδια προβλέπουν την παρουσίαση της ανοιχτής i8, ενώ σειρά έχουν το πλήρως ηλεκτρικό ΜΙΝΙ το 2019, καθώς και οι ηλεκτρικές εκδόσεις της σειράς 3 και της Χ3 της επόμενης γενιάς.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!