ΔΙΑΦΟΡΑ

Υποστήριξη σε ποδοσφαιριστές για να μην τρακάρουν!

accident-football-stars (1)

Ουκ ολίγες είναι οι φορές που έχουμε ακούσει για αθλητές και ειδικά για ποδοσφαιριστές που εμπλέκονται σε σοβαρά τροχαία ατυχήματα με πανάκριβα αυτοκίνητα…

accident-football-stars (4)Άλλωστε, τα χρήματα που βγάζουν ειδικά οι ποδοσφαιρικοί αστέρες τους επιτρέπουν να κινούνται με ταχύτατα και πανίσχυρα αυτοκίνητα. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει πως ξέρουν να οδηγούν εξίσου καλά (ειδικά τα νεαρά σε ηλικία αστέρια) όπως κλωτσούν και το τόπι. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του Ρονάλντο, ο οποίος έχει καταφέρει να επιβιώσει μετά από δύο ατυχήματα, ένα με μία Ferrari 599 και σχετικά πρόσφατα με μία Pagani Huayra, τα οποία κατέστρεψε και τα δύο.

accident-football-stars (5)Όπως υποστηρίζει ένας γνωστός στην Βρετανία ψυχολόγος οι νεαροί αθλητές βρίσκονται κάθε εβδομάδα μία ή και περισσότερες φορές μέσα σε ένα στάδιο, με τον οργανισμό τους να εκκρίνει εξαιρετικά υψηλά επίπεδα αδρεναλίνης παίζοντας ποδόσφαιρο μπροστά σε χιλιάδες θεατές. Ο εθισμός σ’ αυτά τα επίπεδα αδρεναλίνης τους κάνει επιρρεπείς στην ταχύτητα και την απερισκεψία με αποτέλεσμα να κινούνται ριψοκίνδυνα δίχως οι ίδιοι να αντιλαμβάνονται την κατάσταση και πολύ συχνά υπάρχουν ατυχήματα με υπεύθυνους νεαρούς καλοπληρωμένους ποδοσφαιριστές μεγάλων ομάδων.

accident-football-stars (3)Η εταιρία Premier Sports Network δημιουργήθηκε για να βελτιώσει την οδηγική παιδεία και ικανότητες των αστεριών της Premier League προτείνοντας πρόγραμμα που περιλαμβάνει μαθήματα γρήγορης οδήγησης στην πίστα του Millbrook και πολλά άλλα ώστε να περιοριστούν τα φαινόμενα στους βρετανικούς δρόμου με τις λιωμένες Ferrari, Lamborghini, McLaren κ.α. Είπαμε, άλλο να κλωτσάς και άλλο να οδηγάς!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!