NEA

Η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη βραβεύει και πιστοποιεί τους καλύτερους πωλητές

Saracakis Sales Academy

Σε ειδική τελετή η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. βράβευσε και πιστοποίησε τους καλύτερους πωλητές του δικτύου της Honda και Mitsubishi Motors.

H εταιρεία έχει επενδύσει τα τελευταία χρόνια στην εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού προκειμένου αυτό να παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες τόσο κατά τη διάρκεια πώλησης του αυτοκινήτου όσο και μετά την πώληση του. Γι’ αυτό το λόγο έχει δημιουργήσει ένα κύκλο εκπαιδευτικών σεμιναρίων – Ακαδημία Πωλήσεων Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη (ΟΕΣ) σε συνεργασία με την εταιρεία ΡΡΡ Learn . Η Ακαδημία Πωλήσεων ΟΕΣ, αποτελεί μία ολοκληρωμένη λύση για την ανάπτυξη του ανθρωπίνου δυναμικού του δικτύου των καταστημάτων εμπορίας αυτοκινήτων, με στόχο την παροχή εξαιρετικής εξυπηρέτησης στους πελάτες  του δικτύου.

Η Ακαδημία Πωλήσεων ΟΕΣ, είναι ένα πολυεπίπεδο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τον κλάδο της εμπορίας αυτοκινήτων, το οποίο αναπτύσσει τις απαραίτητες ικανότητες, μέσα από ένα σύστημα που ακολουθεί τον πωλητή σε όλη την επαγγελματική καριέρα του και οδηγεί σε διάφορα επίπεδα πιστοποίησης.

Κατά τη διάρκεια της τελετής βράβευσης και πιστοποίησης των πωλητών ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη, Αλέξανδρος Δ. Σαρακάκης μεταξύ άλλων δήλωσε: «η εταιρεία μας έχει επενδύσει στην υλοποίηση αυτού του κύκλου εκπαιδευτικών σεμιναρίων Ακαδημία Πωλήσεων ΟΕΣ,  των πωλητών του δικτύου των Επισήμων Εμπόρων Honda και Mitsubishi Motors στην Ελλάδα. Έχουμε λάβει σοβαρά υπόψη μας τις υψηλές προσδοκίες των πελατών οι οποίοι τα τελευταία χρόνια έχουν πολύ καλή γνώση του προϊόντος που θέλουν να αγοράσουν καθώς έχουν ενημερωθεί κυρίως μέσα από το διαδίκτυο. Το 2017 θα ξεκινήσουμε ένα νέο κύκλο εκπαιδευτικών σεμιναρίων προκειμένου να βελτιστοποιήσουμε τις γνώσεις και τις τεχνικές των πωλητών μας αλλά και να τους δώσουμε τη δυνατότητα να έχουν σφαιρική γνώση των νέων μοντέλων της Honda και της Mitsubishi Motors που θα εισάγουμε στην Ελληνική αγορά αυτοκινήτου.»

Η πιστοποίηση των πωλητών αποτελεί μία ενδελεχή διαδικασία πολυδιάστατης αξιολόγησης γνώσεων, ικανοτήτων, στάσεων και αντιλήψεων. Οι πιστοποιημένοι πωλητές είναι σε θέση να εξυπηρετούν τους πελάτες στα καταστήματα Ηonda και Mitsubishi Motors ακολουθώντας εξαιρετικά πρότυπα συμπεριφοράς, συστημάτων και διαδικασιών, τα οποία αρμόζουν στην εικόνα του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη και των μαρκών που αντιπροσωπεύει.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!